Nu spidser det til: Give tabte til stærkt EfB-mandskab

Fredag aften blev der inviteret på jyllandsseriebold på Give Stadion, hvor EfB mødte op til dysten om de tre points. Dem tog gæsterne problemfrit med til Esbjerg efter en kamp, hvor forskellen på de to hold afspejles fint i slutresultatet 3-1 til havnebyens helte.

Gives Man of The Match: Kristoffer Larsen

FODBOLD: Det blev langt fra den aften fans af Give Fremad havde drømt om, da Give fredag aften tog imod EfB, der inden aftenens kamp lå placeret midt i rækken med 13 points, mens Give bakser med tingene på rækkens andensidste plads med 6 points.

Og det gør de grønne stadig efter kampen, som gæsterne vandt fortjent med 3-1. Gæsterne kommer foran 1-0 efter en halvtimes spil efter en esbjergspiller med ryggen til mål og fra en spids vinkel på mirakuløs vis får lobbet bolden hen over Gives keeper, Philip Jensen.

Det er genialt det der…..

Men blot 6 minutter senere fik aftenens med afstand flotteste detalje, da Kristoffer Larsen modtog bolden ude i højre side, satte turbo på Larsenraketten og driblede sig virtuost gennem 4 modstandere for så at plante kuglen stensikkert i nettet bag en højt bandende esbjerg-kleeper.

Klassemål af den vævre Giveangriber og hele entrebilletten værd! Men begejstringen over dette Messi-agtige mål varede kort, for lige før pausen kom gæsterne foran 2-1 efter 3-4 riposter i Gives forsvarszone. Allerede en første bold skulle have været ekspederet ud af kommunen, men den endte altså i Givemålet i stedet for.

Kristoffer Larsen var Gives bedste, og her scorer han efter et flot soloraid og gennembrud til 1-1. Foto: Jim Hoff

EfB lukkede kampen ved 3-1

Efter pausen leverede Give egentlig en indsats, der var ok i forhold til energi, men rent offensivt var målbussen altså kørt i garage. Det var forsvindende lidt, der blev produceret på den sidste tredjedel af banen, og da gæsterne med et flot vinklet skud fra 15 meter bragte sig på 3-1, anede man nok, at den kamp var lukket.

Og det var den da også. Der skete ikke mere de sidste 20 minutter, selvom hjemmeholdet fik skiftet 3 friske spillere ind i skikkelse af Chris Bech Thomsen, Casper Bech Thomsen og Mikkel Gejl – alle tre friske gutter med attitude og gejst, men EfB var simpelthen bare i fuld kontrol og kørte sejren sikkert i hus.

Givetræner: Spiller en fornuftig kamp mod rækkens bedste hold

Givetræner Kasper Bach-Jensen var langt fra tilfreds med selve resultatet, men selvom nederlaget var en kendsgerning, var der dog nogle lyspunkter at tage med fra kampen.

-Jeg er tilfreds med spillernes indsats. Jeg synes, at vi spiller en fornuftigt kamp, men vi møder efter min mening rækkens bedste hold. Vi er også noget uheldige ved deres første to mål. Jeg vil gerne rose Mathias, Magnus og Peter på midtbanen, som gør det godt i 1. halvleg. Jeg skifter Mathias ud med Chris, for at der skal ske noget nyt – en ren taktisk beslutning. Og her vil jeg gerne rose de tre indhoppere, Chris, Casper og Mikkel, der kommer ind og leverer masser af fight og gejst, lyder vurderingen fra Kasper Bach-Jensen.

Nu handler det om at nå kvalifikationsspillet på 6. pladsen

Han erkender, at målet er at komme op på rækkens 6. plads, der giver en kvalifikationskamp. Derfor handler det om at holde Odder og Kolding B. under sig i tabellen, et projekt der ikke er umuligt, idet Give har slået netop disse to hold i 1. halvdel af turneringen.

Kolding ligger pt. over Give i tabellen med 9 points for 8 kampe, mens Give nu har 6 points for 9 kampe. Give spiller næste gang onsdag den 22. maj på hjemmebane mod Fuglebakken, der i skrivende stund indtager rækkens 5. plads med 11 points for 8 kampe.

Chris Bech Thomsen. Foto: Jim Hoff

Mikkel Gejl. Foto: Jim Hoff

Casper Bech Thomsen. Foto: Jim Hoff