Vær med til at skabe fed julemarkedsstemning til isskulpturfestivalen

Når Give den 14. december igen inviterer til isskulpturfestival ser folkene bag eventen gerne, konceptet får tilført en masse julestemning i stil med julemarkedet i Tønder. Og her er der bud efter gode lokale kunsthåndværkere og hobbyfolk med kreative sysler, der har lyst til at sprede julestemningsstøv ud over byen.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

DET GODE BYLIV: Istiden nærmer sig Give - heldigvis på den sjove og spændende måde. Lørdag den 14. december inviteres der nemlig igen til isskulpturfestival i midtbyen. Her kan man møde 9 kunstnere, to fra Østrig, 7 fra Danmark, og blandt de sidste finder vi vores egen lokale kreative multikunstner Knud Buhl, der nok skal få noget spændende ud af at ’komme på glatis’.

Det fortæller Give Handel og Erhvervs formand, Hanne Lund, der også kan oplyse, at der naturligvis igen vil være Ice For Kids, hvor børn kan få udleveret en lille isblok og så ellers få lov til at folde sig ud med hammer og mejsel.

Ekstra julestemning, ja tak!

-Konceptet er, som vi kender det, men i år vil vi meget gerne forsøge at tilføre eventen noget stemning a la julemarkedet i Tønder. Derfor opfordrer vi både lokale og udefra kommende håndværkskunstnere, hobbydesignere, som eventuelt også kunne være klar med en masse julepynt, samt lokale producenter af fødevarer som honning og bolsjer.

-Det må gerne være så bredt et udvalg som muligt indenfor temaet ’kreativt hobbykunstværk’. Vi har lokalt jo en stor rigdom af lokale kunsthåndværkere, hvilket vi håber vil udmønte sig i en masse tilmeldinger til isskulpturfestivalen, siger Hanne.

Kunsthåndværkets svar på Foreningernes Dag

Det er en unik mulighed for lokale og udefra kommende kunsthåndværkere til at profilere sig og til at sælge sine varer på denne hobbyhåndværkets svar på Foreningernes Dag, og samtidig være med til at skabe en rigtig fed julestemning i bymidten til isskulpturfestivalen.

-Hvis man gerne vil stille op, men ikke har sin egen pavillon, så kan vi hjælpe med det samt andre lavpraktiske ting. Er man interesseret i at være med til at skabe en masse hyggelig julestemning den 14. december, så kan man kontakte mig på telefon 20 45 64 22 eller på mail lundegeskov@gmail.com.

På nuværende tidspunkt står det fast, at Museum Give og FDF Give deltager og dermed er med til at bringe den ønskede julestemning til torvs.