Merci fylder 37: Her kan du "knalde" dig til en fantastisk gevinst

Merci i Vestergade holder fødselsdag torsdag, fredag og lørdag i uge 40, hvor man kan score fede præmier, hvis man er god til at knalde – balloner, altså! 

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE BUTIKSLIV: Marianne Dragsbæk fylder i disse dage 36 år, eller rettere: Det gør hendes fine tøjbutik butik i Vestergade. Derfor inviterer Marianne og hendes trofaste wingman Lone til fødselsdagssalg torsdag, fredag og lørdag i denne uge, hvor det ikke er Marianne og Lone, eller butikken for den sags skyld, der skal have gaver – det er kunderne. 

-Det handler om at give noget tilbage til vores gode, loyale kunder, som har bakket os så flot op i mange år. Uden dem var vi her vi her jo ikke, så de skal bare have mulighed for at vinde en masse rigtig fine gaver. Og det er lækre sager, vi har på gavelisten. Der er virkelig noget at komme efter, lyder det samstemmende fra Marianne og Lone.

Knald og vind lækre gaver

De to friske tøjpiger har puttet nogle sedler ind en masse balloner i butikken.

-Kunden må så helt efter eget valg finde en ballon, knalde den, og så ser vi, hvad det er, vedkommende har vundet. Det står på sedlen i ballonen, forklarer Marianne.  

Det er også i år, at Mercis webbutik kan fejre 10-års fødselsdag, så der er flere gode grunde til at trække i festtøjet og knalde balloner i den fine anledning.

Hun kan oplyse, at der er gevinster i alle balloner, idet hendes gode trofaste leverandører har været i gavehumør i ugens fine anledning og sørget for en masse rigtig fine gevinster.  
- Ud over at man kan vinde den lækker gave, så er der også gratis snacks i butikken, så man skal endelig bare kigge ind og “knalde” løs, lyder det med et frækt smil og glimt i øjet fra den driftige butiksejer.  

Vandt flot pris i 2014 – og så kom webshoppen

Det der med at knalde en ballon kan godt være en svær øvelse for en forsigtig kvinde, der ikke er vild med høje brag. Så man jo bare tage sin bedre halvdel med til at klare den side af sagen. Friske mænd med knappenåle og balloner i en flot tøjbutik - det kan altså også noget, og de kan jo altid få lidt lækkert til ganen efter de fysiske-tekniske ballonudfordringer, skal vi hilse at sige fra Marianne.

Bonusinfo: Det er også 10 år siden, at ’Alt for damerne’ kårede Merci til ’Din Modebutik 2014 i Jylland’ foran store butikker i Kolding og Herning. Med den fornemmehæder fulgte en check på 25.000, og disse penge blev brugt på at etablere en webshop, som nu har kørt sideløbende med den fysiske butik i 10 år.

Marianne og Lone er torsdag, fredag og lørdag i uge 40 klar med en masse nyoppustede balloner med indbyggede lækre gevinster. Og det to tøjpiger glæder sig til rigtig sat forkæle kunderne. Foto: Jim Hoff