Lykkeligaen, Leo og Solhjulets Stjerner indtog Vestjysk Bank Arena  

Give Håndboldklub har været værter for et stort stævne i regi af Lykkeligaen med deltagelse af seks klubber, heriblandt klubbens eget hold, Solhjulets Stjerner. Klubbens 2. divisionsspillere stillede op som dommere, og klubbens maskot, Løven Leo, leverede ligesom deltagerne en fremragende indsats. 

 Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk  

DET GODE FORENINGSLIV: Vestjysk Bank Arena var fyldt med over 40 glade børn fra Give og de omkringliggende klubber Lynghedens Lykkebørn Grindsted, KLG Kidz Lind, Skjern Håndbold Lykkeliga, HH UNIkids Horsens, Brædstrup Stjernerne og selvfølgelig Give HK’s eget hold, Solhjulets Superstjerner. Der blev ifølge arrangør og træner for Solhjulets Stjerner, Emma Strandgaard Laursen, spillet masser af fantastisk håndbold. 

- Med hjælp fra vores frivillige og 2. divisions herrer, som på skift agerede dommere, gik stævnet over al forventning. Det var en dag fyldt med smil, glæde og begejstring fra både børnene, trænerne og forældrene. Mange deltagere og forældre kom forbi os fem trænere fra Give med masser af ros for arrangementet. Der er også blevet modtaget flere positive tilbagemeldinger fra forældrene efterfølgende, fortæller Emma med et stort smil. 

Hun pointerer, at det var en virkelig livsbekræftende oplevelse at se så mange børn få en formiddag fyldt med motion, samvær og succesoplevelser. 

- Præcis det, vi i Lykkeliga står for. Vi er utroligt stolte af vores Lykkeliga-hold her i Give og ikke mindst af de støttende forældre, der altid bakker op og er med til at skabe en positiv ramme om holdet. 

Give HK's eget hold, Solhjulets Stjerner, deltog naturligvis også i det vellykkede Lykkelioga-stævne på hjemmebane i Vestjysk BAnk Arena. Privatfoto

Flot opbakning fra sponsorer 

Uden mad og drikke duer de herlige håndboldhelte naturligvis ikke, så mellem kampene blev der serveret frugt, boller, saft, kage samt kaffe og te til forældrene, hvilket alt sammen var sponsoreret af klubbens altid velvillige og gode sponsorer.  

- Vi har mødt stor opbakning fra en række velvillige sponsorer, og vi er så taknemmelige for deres støtte, som gør det muligt at afholde sådanne arrangementer. En særlig tak skal derfor lyde til følgende sponsorer: Dan Cake, Vestjysk Bank Give, Sportigan Give, Nytorv’s Bageri, Superbrugsen Give, Nybolig Brædstrup, Tørring & Jelling, Givskud El, Rema 1000 Give, Søren Andersen Aut. VVS, Codeoptimus, Sparekassen Kronjylland og Danbolig 

- En kæmpetak skal også rettes til vores elskede maskot, Løven Leo, som gjorde dagen ekstra festlig for både børn og voksne. Løven Leo skabte en fantastisk stemning og sørgede for, at smilet aldrig forsvandt fra børnenes ansigter, siger Emma. 

Løven Leo, der er Give HK's maskot, leverede en fremragende indsats som humørsætter og motivator. Det ligner en startplads på 2. divisionsholdet meget snart. Privatfoto

Pokaler og gaver til alle 

Som en storslået afslutning på dagen, deltog 2. divisionsherrerne i det afsluttende indløb sammen med børnene. Dette blev fulgt op af et stort fællesbillede, hvor både spillere, trænere og vores frivillige var med. Det var virkelig en fed afslutning på en dag, hvor alle var samlet om fællesskab, håndbold og glæde. 

Alle børnene var vindere denne dage. De fik hver især en flot pokal som symbol på deres deltagelse og præstationer på banen. Derudover modtog de en mulepose fyldt med lækre gaver fra vores sponsorer – et ekstra højdepunkt for børnene. 

Emma og hendes medarrangører oplevede dagen som en rigtig god dag for alle involverede. 

- Vi synes, det var et virkelig godt stævne, hvor børnene oplevede succes og havde det sjovt. Den positive feedback fra både børn, forældre og vores trænerteam giver os helt sikkert energi og motivation til at gentage stævnet en anden gang. Det var også en stor oplevelse at se 2. divisionsherrerne være med som dommere og vise deres støtte til Lykkeliga. 

Varmer at se børnenes fremskridt 

Alt i alt var det en fantastisk dag, hvor vi grinede, spillede bold og havde en skøn oplevelse sammen.  

- Vi er superstolte af vores arbejde med børnene, og det varmer virkelig at se deres fremskridt og glæde. Vi elsker alle virkelig at være Lykkeligatræner i Give, fordi det giver mig mulighed for at se børnenes udvikling og glæde – noget, der smitter af på os alle. 

De 5 trænere, der var med til stævnet var Patricia, Pernille, Jakub, Lærke og Emma. Derudover har Solhjulets Stjerner fået en ny hjælpetræner på holdet, Matti. Og det er Team Solhjulets Stjerner rigtig glade for, for dermed har spillerne fået en person, de kan spejle sig i. 

Billeder