Hattrick i 4-1 sejr: Kris Larsen helt ustyrlig mod Odder

Det var revanchetid, da Give Fremads jyllandsseriehold tirsdag aften løb på banen i Spektrum Odder. Pletten fra lørdagens 2-1 nederlag til FC Horsens skulle vaskes væk, og det blev den ikke mindst takket være en sprudlende Kris Larsen, der scorede hattrick i Gives 4-1 sejr.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

FODBOLD: Der var dømt genoprejsning, da Gives jyllandsseriemandskab tirsdag aften gæstede Spektrum Odder. Et skades- og afbudsramt Givehold skulle positivt videre efter det irriterende og unødvendige 2-1 nederlag i lørdags til FC Horsens.

Missionen lykkedes da også fuldt ud ikke mindst takket være angriber Kris ”Messi” Larsen i et fantastisk spillehumør. I fraværet af den skadesplagede midterangriber Jakob Kristensen var Kris trukket ind fra venstrefløjen som midterangriber, og den opgave løste han til perfektion med 3 mål.

4 mand ude

Ud over Jakob Kristensen måtte man også undvære chefen på midtbanen, Jeppe Jørgensen, der også var skadet, ligesom unge Mathias Thychosen var på studietur. Oveni dette kæmper midtbanemotoren Chris Bech Thomsen også med en skade, så det gav plads til unge Malthe Debel Pedersen i startopstillingen på midtbanen, mens Frederik Lyhne afløse Kris Larsen på venstre fløj.

-Vi kommer godt ud og gutterne arbejdede knaldhårdt. Vi kommer også foran 1-0 efter 9 minutter ved Kris. God start, men Odder får udlignet 6-7 minutter senere. Vi går til pause med 1-1, og kommer stærkt ud til 2. halvleg. VI får her lukket ned for deres farlige venstrekant takket være godt arbejde af Simon Vilstrup. Allerede efter 1 min. Spil bringer Kris os på 2.1 på et brag af et mål. Vi sætter unge Hugo Fraulo ind på midtbanen efter en times spil, og han leverer rigtig fint, fortæller Givetræner Kasper Bach-Jensen.

Tilbage på 2. pladsen

Han kunne se genindskiftede Malthe Debel Pedersen score til 3-1 til Give i det 68. minut på oplæg fra Jonas Østergaard, og i det 85. minut fuldendte Kris Larsen sit hattrick og lukkede definitivt kampen med sin scoring til 4-1 på straffespark.

-Vi sidder på kampen i 2. halvleg, og det er fedt at se, at selv om vi stiller op uden flere profiler, at vi kan levere. Ros til afløserne Malthe og Lyhne, ligesom de to indhoppere Hugo Fraulo og Mikkel Gejl også leverer fint. Positivt at vi viser flaget her i aften, og at vi også kan score mål uden vores topscorer Jakob Kristensen på banen. Kris bliver Man of the Match efter en kanonindsats, og med sejren her er vi tilbage på rækkens 2. plads, inden vi på lørdag skal til Sønderborg.

Kris og Odder- det funker bare

-Her håber jeg på, at i hvert fald Jakob Kristensen er klar igen. Jeppe Jørgensen har meldt afbud, men Mathias Thychosen er også tilbage. Sønderborg ligger sidst i rækken, men er faktisk et godt hold. Vi tager til kampen med optimisme, men uanset om vi møder nr. 1 eller nummer 8, så skal vi være der 100 procent hver gang. Er vi ikke det, kan vi tabe til alle hold i rækken, konstaterer Kasper Bach-Jensen.

Bonusinfo: Det er anden gang at Kris Larsen scorer hattrick mod Odder, så mon ikke vi kan konstatere at det er hans yndlingsmodstander.

-Godt at Odders sportschef ikke var til stede ved kampen og havde spottet Kris, lyder det med et skævt smil fra Givetræneren.

Malthe Debel Pedersen afløste en skadet Jeppe Jørgensen på midtbanen og leverede en fin indsats. Det blev da også til en scoring for den unge midtbanespiller. Foto: Jim Hoff