Givskud hylder John Mogensen og Bjarne Liller – og så med stegt flæsk

’Ensom Dame 40 år’ og ’To mennesker på en strand’. Når man hører disse to titler ved de fleste voksne danskere, nok hvor vi er på vej hen: Nemlig ind i Bjarne Liller og John Mogensens musikalske univers. Dette univers åbner man nu for i Givskud Forsamlingshus.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

HYGGE I GIVSKUD: John Mogensen og Bjarne Liller er to særdeles velkendte og populære danske kunstnere, der begge har sat deres store præg på den danske musikscene gennem mange år – helt indtil deres død.

Vi kan nævne ørehængere fra John Mogensen som ’Så længe jeg lever’, ’Det er noget galt i Danmark’, ’To mennesker på en strand’ og ’Fut i fejemøget’. Bjarne Liller brillerede med ’Billetmærke nummer’ (Ensom dame 40 år), ’Fuldmånen stille smiler’, ’Fru Madsen’ og ’Sol og sommer’. Sange de fleste over 50 nok godt kan synge med på.

Fra stegt flæsk til Karl Hermann og Sidder på et værtshus

Det er disse to herrer og deres musik, der er fokus på lørdag aften den 26. oktober i Givskud Forsamlingshus, hvor der inviteres til koncert med John & Bjarne alias den knivskarpe duo Søren Peter og Steffan, der her leverer en musikalsk hyldest til de to danske dansktoplegender.

Aftenen starter om muligt endnu mere klassisk dansk, idet der klokken 18.00 åbnes med en gang stegt flæsk med persillesovs. Efter denne kulinariske humørbombe, er det så Søren Peter og Steffan, der klokken 19.30 går på scenen og serverer en musikalsk efterret, som uden tvivl går rent ind – og som sagtens kan ende med en del fællessang.