Give HK’s formand Bruno Jensen kigger her ind i sæsonen 2024-25 

I forbindelse med 2. divisionsholdets hjemmekamp mod Søndersø søndag den 6. oktober fremlagde klubbens formand Bruno Jensen sine tanker for den kommende sæson for erhvervsklubbens medlemmer. Dem får du et indblik i her. 

Af Bruno Søndersø Jensen – formand Give Håndboldklub 

FORENINGSLIV: Velkommen tit en ny håndboldsæson i Give Håndboldklub., og velkommen tit nye oplevelser i og omkring håndbolden. Velkommen til en masse opgaver i sådan en aktiv håndboldklub. Og på forhånd tak. Uden de frivillige og sponsorerne er der ingen Give Håndboldklub. I er uundværlige.  

En ny håndboldsæson står for hal-døren, og vi er lige startet med den spændende del, med kampe, stævner og turneringer. Mon vi rykker op eller ned? Vinder vi de forskellige opgør imod alle de andre håndboldklubber rundt omkring i Jylland og på Fyn?  

Der er blevet løbet, hoppet og kastet meget siden vi startede med træningen tilbage i august. Allerede nu virker det som længe siden.  

En travl og aktiv sæson i sigte 

Jeg glæder mig til endnu en sæson, med alle de gode oplevelser, der venter forude. Vi har træning i tre forskellige haller, fire dage om ugen, så der er nok at se til. Heldigvis. Vi har nathåndbold, Humlebi Cup og alle de andre fine arrangementer hvor vi kan være sammen i fællesskabet. Håndbold er et fællesskab. Ingen spiller alene.  

Det er dejligt at se alle de aktive unge mennesker i hallerne. Dette er den første sæson med den nye arena. Dejligt at vi er kommet hertil, det har været et langt sejt træk, men nu er vi i gang.  

Stor gevinst: Nu med to haller 

Det giver nye muligheder for for alvor at være sammen, med to haller helt tæt på hinanden, er der dejligt med plads tit at sætte nogle tiltag i søen. Måske også nye tiltag? Hvis det skal udnyttes optimalt, kræver det økonomi og frivillige. Økonomien kommer fra gode sponsorere, salg af lodsedler, og andre pengegivende aktiviteter, hvor vi selv også er frivillige. Så frivillige skal også skaffe penge til frivillige. Det er sådan, det er.  

Derudover er der en vis egenbetaling. Personligt vil jeg gerne have den andel til at være lavest muligt, så så mange som muligt har mulighed for at være med. Jeg er ikke kommunist, langt fra, men når det kommer til den her foreningsdel, hvor vi skal have speederen tæt på max og tilbyde så mange aktiviteter i de tre haller som muligt, så er der behov for lidt egenbetaling og meget behov for penge derudover.  

Mangler trænere til et par ungdomshold 

De frivillige er dem, der afgør aktivitetsniveauet i klubben. Det er som bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, trænere, holdledere, hjælpere tit Nathåndbold, Bankospil, Julebal, Humlebi Cup, Give Open Air og alle de andre opgaver, der er hen ad vejen. 

Det er fantastisk, at vi i Give Håndboldklub kan have stævner/kampe for Lykkeliga, U5, U6, U7, U8, U9, U11, U13, U15, og senior damer/herrer både elite og bredde. Vi forsøger at rumme det hele. Men kan vi?  

Lige nu kunne vi godt bruge et par ekstra trænere på U11 drenge og U11 piger. Så hvis du kender nogen, så sig til. Nye er mere end velkomne.  

Sponsorpenge som brændstof på håndboldmotoren 

Og der er jo altid plads til frivillige på andre opgaver også. De gode sponsorpenge, der kommer ind som ekstra brændstof på vores motor, bliver modtaget med en kæmpe tak. Vi er ydmyge overfor alle de gode mennesker, der bakker os op økonomisk, det letter altid på en regnvejrsdag, og gør solskinsdagene endnu finere.  

Jeg er måske naiv, men jeg tror på, at vi kan, der er mange gode kræfter i håndboldklubben og i Erhvervsklubben, I gør et stort stykke arbejde, og jeg glæder mig til at fortsætte med endnu en sæson i Give Håndboldklub.  

Vi ses i hallerne.