Brugsen gav Røde Kors' Familienetværk en flot oplevelse i Cirkus Trapez

I forbindelse med at Brugsen i Give havde købt Cirkus Trapez-forestillingen i Give blev der også uddelt 40 billetter til Røde Kors' Familienetværk. Flot tiltag og superfin oplevelse for børnene og deres familier.

Af Jim Hoff  - jimhoff@voreslokalavis.dk

GIVE: Da coronaen ramte hele verden måtte der lukke sned for en lang række fine aktiviteter. Både landsdækkende og lokalt, og et af disse tiltag var Brugsens årlige udbud af meget billige cirkusbilletter til en Cirkus Dannebrog-forestilling i GIve.

Brugsen har købt en hel forestilling, for så at sætte billetterne til salg til meget billige penge, en populær tradition, der så blev bremset af coronaen. Men i år har man genoptaget konceptet, nu med Cirkus Trapez som samarbejdspartner.

-Vi købte alle 500 billetter, og salget gik fint, Da vi kom til mandag før forestillingen, stod vi med en sjat billetter, og her blev vi så enige om, at dem ville vi forære til Røde Kors' Familienetværk ud fra Brugsens filosofi og tankegang om, at vi gerne vil støtte lokalt og gerne så bredt som muligt, fortæller uddeler Claus Villumsen.

Gentager succesen i 2025 – også med Oplevelsesklubben

Det endte med, at der gik 40 billetter til Røde Kors' Familienetværk, hvor de deltagende børn og deres familier havde en rigtig god oplevelse i en meget børnevenlig cirkusforestilling, som på dagen var helt udsolgt.

Claus Villumsen havde fået kontakt til Agner Ebild fra Røde Kors' Familienetværk, og han var straks med på ideen med de gratis billetter.

-Det er jo et meget relevant sted at støtte, og det var herligt at se de glade børn nyde den fine cirkusforestilling, så vi har besluttet, at vi også næste år vil tilbyde Røde Kors' Familienetværk nogle gratis billetter. I år havde vi valgt at lægge forestillingen klokken 17.00 i stedet for klokken 19.00, og det var en god ide, idet vi på den måde fik mange flere børnefamilier med, fortæller Claus Villumsen.