Vinslaraffenland for alle: Brugsen i Give klar med største vinfestival til dato

Brugsen i Give er igen klar med den efterhånden traditionelle vinfestival, hvor butikkens vinmand Michael Sørensen igen har overgået sig selv i jagten på gode vine og gode tilbud. Fredag kan man helt gratis smage over 60 vine.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

DET GODE BUTIKSLIV:

Så kan du godt sende dine smagsløg i træningslejr. Fra torsdag den 3. oktober og frem til og med søndag den 13. oktober åbner Brugsen i Give igen for den store vinfestival, hvor der diskes op med et helstøbt program – og hvor der er vin for enhver smag og pengepung.

Det er vanen tro Brugsens leder af vinafdeling, Michael Sørensen, der har strikket en flot buket af vine sammen.

Seriøst gode franske vine til hverdagspenge

-Det vil være noget at komme efter både for vinnørderne og for menigmand. Vi er klar med seriøst gode franske vine til hverdagspenge, og vi har i år et stort udbud af Bordeauxvine – og det til halve priser. Jeg har købt et godt parti hjem til gode priser, idet Bordeauxvine pt. har et større afsætningsproblem.

-Så det er blevet til nogle seriøst gode køb af rigtig gode vine herfra. Vi er også klar med en spændende Primitivo vin fra Syditalien- og her vil jeg ikke tøve med at sige, at det er årets vinkup. Her kan jeg sælge vinen til en pris, som jeg normalt giver for vinen i indkøb, siger Michael Sørensen.

Der er altid godt med run på, når Brugsen inviterer til vinfestival. Foto: Jim Hoff

50 sider med vinannoncer – brug QR-koden

Fredag den 4. oktober åbner man klokken 10.00 op for den store vinsmagningsdag ude i Brugsens forhal, Her vil der være over 60 vine, som man helt gratis kan smage på.

-Vores vinsmagning er blevet et tilløbsstykke. Folk kommer tidligt, og vi tiltrækker folk langvejs fra, som her køber ind til både hverdag, fest og jul. Her oplever vi, at mange køber stort ind, hvilket vi selvfølgelig er glade for, da det viser, at vores udvalg er interessant for folk.

-Vi er klar med 50 sider online, hvor man kan se de forskellige vine og læse om dem. Man skal blot scanne QR-koden i Vores Lokalavis, og så er man inde på siden. Vi har også et fire sider stort opslag i avisen i den uge, vi afholder vinfestival, hvor man kan se en masse af vores fine tilbud.

-Generelt vil jeg igen i år opfordre folk til at være hurtigt ud, for da det er større og mindre partier, jeg har købt hjem, så kan der godt gå hen og blive hurtigt udsolgt på nogle hylder. For når vinen er væk, ja så er der ikke mere, så man skal være hurtig på aftrækkeren, hvis man vil sikre sig sin yndlingsvin til gode penge, lyder det gode råd fra den driftige vinkøbmand.

Sommerfugle i vinmandens mave

Han erkender blankt, at han har sommerfugle i maven op til de her store vinfestivaller.

Det er jo eksamen, vinmanden her oppe til, Har han gjort det godt nok? Er der vine nok? Er det de rigtige vine? Det er et kæmpestort stykke arbejde, der skal lægges for dagen op til de her vinfestivaller, og jeg tager da mig selv i at tænke, når jeg vågner midt om natten: Hvad har jeg dog gjort! Nu er det da vist stukket af igen med alle de store mængder, der er indkøbt. Nu har det jo så heldigvis vist sig, at jeg har en vis næse for de gode tilbud og rigtig gode grossister at trække på, så det plejer da at gå godt, lyder det med et stort smil fra Michael.

Lad os lige lukke denne artikel med et lille citat med glimt i øjet:

-Jeg er vinentusiast. Jo mere vin jeg drikker, desto mere entusiastisk bliver jeg!