
Stegt flæsk og events: Cholys Diner melder sæsonens koncepter og tiltag ud
Foto: Choly Sun og Jesper Christiansen åbner Cholys Diner mandag den 14. april, og vil fremover have åbent mandag, torsdag og onsdag, hvor de tilbyder dagens ret. Foto: Jim Hoff
Mandag den 14. april åbner Choly Sun og Jesper Christiansen ’Cholys Diner’ på Give Campingplads, og det bliver med nogle ændringer i forhold til sæson 2024, hvor restauranten debuterede i Give med et nyt koncept, hvor der også blev langet asiatiske retter over disken. Ændringerne er en følge af lykkelige omstændigheder.
Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk
GIVE: I forbindelse med den officielle åbning og den dertil hørende flaghejsning på Give Campingplads fik avisens udsendte en god snak med Choly Sun og Jesper Christiansen, der står bag restauranten ’Cholys Diner’ ved campingpladsen i Give.
2 bliver til 3
Allerførst kunne det unge, driftige par, der også driver restaurant på campingpladsen i Tørring, med brede smil melde en rigtig dejlig nyhed ud.
- Vi skal være forældre i slutningen af september, lød det fine budskab fra Choly og Jesper. Og udover at dette beriger de to unge menneskers liv, så betyder det også, at de har været nødt til at tænke i lidt nye baner i forhold til, hvordan de lige tackler det rent logistisk med at drive to restauranter, samtidig med at der er en lille ny på vej.
Indfører dagens ret 3 gange om ugen
- Hvordan gør vi lige, vi skal finde den bedste og smarteste måde, så vi stadig kan levere varen både her i Give og Tørring, og samtidig skal vi jo tænke Cholys barsel ind i det. Derfor har vi besluttet, at vi holder fast åbent her i Give mandag, tirsdag og onsdag. Her indfører vi hver aften dagens ret, som skifter hen over dagene. Mandag er der fast en asiatisk ret på programmet, og tirsdag og onsdag er det de traditionelle danske retter, der er på menuen.
- Det er gode, velkendte danske retter som for eksempel stegt flæsk med persillesovs, bøf med løg, mørbradgryde, medister og skipperlabskovs. Og som sagt, så serverer vi også en af dagene en asiatisk ret, så der er lidt forskellige at vælge mellem, fortæller Jesper, mens Choly gør klar til ’De Grønne Fingre’, der denne dag får bobler og hotdogs i forbindelse med åbningen af campingpladsen.
Brian Christiansen, campingchefen, åbnede samme dag campingpladsen, og han gav sammen med Choly og Jesper bobler og hotdogs til De Grønne Fingre, de gode frivillige, der holder campingpladsens udearealer. Foto: Jim Hoff
Mere synlige i år
Restauranten vil så være lukket i weekenderne for almindeligt gæstebesøg, hvor der så til gengæld holdes åbent for events, foredrag og fester.
Det vil mestendels være Choly og Jesper, man kan møde i restauranten, selvfølgelig lejlighedsvis med hjælp fra andet personale.
- Vi har sat os for at være endnu mere synlige i år. Vi vil rigtig gerne møde folk personligt her i restauranten, så vi kan komme i god dialog med vores kunder og få nogle gode snakke. Det er vigtigt med denne gode, tætte kontakt, så vi kan få en god fornemmelse af, hvad vores kunder tænker og har af ønsker.
Eventpakker og fester
- Vi tilbyder for eksempel forskellige eventpakker, hvor man kan bygge sin egen buffet, både danske og asiatiske, og eventuelt også blande dem lidt, lige som man ønsker. Der vil også være weekender med musik, og hvornår det sker, kan man løbende følge med i på Facebook og på vores hjemmeside, fortæller Jesper.
Både han og Choly glæder sig rigtig meget til at komme i gang igen med Cholys Diner, og de springer ud med den helt store opstart i påskeugen. Og så håber de, at deres udbud af dagens ret vil give et godt flow i restauranten i hverdagene.
Sidste sæson var der en anden fast udbyder af dagens ret, idet Torve Caféen jo havde stor succes med deres menuer til dagens ret, så der er ingen tvivl om, at der er et marked, ikke mindst efter at Torve Caféen lukkede den 31. august 2024.
Så er der serveret! De Grønne Fingre fik efter standerhejsningen bobler udenfor og hotdogs inde i restauranten. Foto: Jim Hoff