Brugsuddeler Claus Villumsen var indstillet til prisen som Årets Købmand

I forbindelse med  uddelingen af prisen som ”Årets Købmand", som Vejle Kommune har uddelt siden 2020, var det Jens Risvig Pedersen, der er ejer og direktør i stålvirksomheden Welcon A/S, der løb med titlen. Med i opløbet her fra lokalt hold var også SuperBrugsens mangeårige uddeler Claus Villumsen, og vi bringer her den indstilling, som Give Handel og Erhverv havde sendt ind til kommunen.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokaavis.dk

Give Handel og Erhverv indstillede i år uddeler Claus Villumsen fra SuperBrugsen i Give til prisen som ”Årets Købmand”. En pris som Vejle Kommune har uddelt siden 2020 og som har haft hele 3 vindere her fra området i form af Erling Eskildsen (Dan Cake), Jens Henrik og Finn Eskildsen (Give Elementfabrik) og senest her i 2024 Jens Risvig Pedersen (Welcon).

Vores Lokalavis har fået aktindsigt i den indstillingstekst, som Give Handel og Erhverv  med formand Hanne Lund som afsender har sendt til Vejle Kommune angående Claus Villumsen, og den bringer vi her:

Konstant i udvikling

Give Brugsforening har mere end 110 år på bagen. Det der nu hedder SuperBrugsen i Give er en selvejende enhed i Coop og uddeleren er ansat af en bestyrelsen og driver derfor brugsen som en selvstændig A-butik.

SuperBrugsen har gennem tiden leveret flotte regnskabstal og er hele tiden i gang med at udvikle butikken. Uddeler Claus Villumsen og hans meget dygtige medarbejderteam gør konstant et stort arbejde for at have en meget høj standard og et flot serviceniveau med et konstant fokus på hvad kundernes behov måtte være.

Stærk motivator

Butikken udvikles, så den hele tiden fremstår moderne og er en butik hvor det er godt og inspirerende at handle. Det er der også mange flere end Give-kunder der ved. Butikken tiltrækker kunder fra et meget stort opland, bl.a. fordi man altid oplever en butik der står flot trimmet og altid klar til at modtage kunderne.

Claus er fantastisk til at motivere sine medarbejdere, således at de konstant motiveres og involveres i at sikre kunderne en god oplevelse.

Landskendt portvinsekspert

SuperBrugsen kendes også i hele landet, fordi Claus har en stor passion for portvin. Derfor benævnes SuperBrugsen i Give også som PortvinsBrugsen. Der afholdes mange smagninger og portvin sælges rundt til hele landet. I en del af vin-afdelingen er der ligeledes indrettet en særskilt portvins-afdeling, som nok er et besøg værd under kyndig vejledning af uddeleren eller en af hans dygtige medarbejdere.

Claus og hans mangeårige medarbejdere er med til at tage et stort socialt ansvar i butikken. I et rigtig godt samarbejde med Vejle Kommune yder de en stor indsats for at hjælpe folk med jobprøvning, jobafklaring, fleksjob, sprog mv. De har flere ansatte, hvor disse forløb har ført til fastansættelse. Til december kan man faktisk i butikken fejre en 10-års jubilar som er startet i et af disse forløb.

Social bevidsthed

I nærområdet er vi meget taknemmelige for at Claus og den bestyrelse der står bag ham, altid er villige til at bakke op om lokalområdet. Mange foreninger og lokale projekter nyder godt af støtte fra SuperBrugsen.

Senest har man bl.a. bakket flot op omkring vores nye fælles idrætscenter samt en ny delebil til byen. Vi skal derfor indstille uddeler Claus Villumsen til årets købmandspris bl.a. for hans sociale tankegang til at hjælpe medarbejdere videre, hans vilje og støtte til at højne et lokalsamfund, hans øje for hele tiden at løbende at investere i SuperBrugsen så den altid fremstår ”Up to date”, hans motiverende lederstil, hans passion for portvin der gør butikken landskendt og i det hele tage for at skabe en fantastisk dagligvarebutik der konstant udvikler sig i en positiv retning.

Det er vigtigt for Give!