Massevis af fotos: Alt spillede bare da Give Handel & erhverv afholdt udendørs modeshow

At Give har et aktivt og dynamisk handelsliv er man vel næppe i tvivl om efterhånden. For lige at sætte en streg under foreningens kreativitet og virkelyst, så gik man planken ud og inviterede til udendørs modeshow den 21. september. Vejret spillede med, publikum spillede med, så det bæev en rigtig fin og hyggelig event.

Af Jim Hoff – jimhoff@voreslokalavis.dk

DET GODE BUTIKSLIV: Det var måske nok en melding i den kække ende af skalaen, da Give Handel & Erhverv lige efter sommerferien meldte ud, at foreningen ville afholde udendørs modeshow på Torvet den 21- september.

Udendørs modeshow? Sidst i september? Jamen, hvad med vejret? Klar at de her betænkeligheder kom op til overfladen – omvendt er det jo en rutine man er bekendt med, det der med at krydse fingre for at vejret spiller med. Mange af de større events i bymidten er afhængig er vejrgudernes luner, så inter nyt under hverken solen eller regnen der.

Vejret spillede flot med

GHE har i denne sæson nedsat en række udvalg, der skal tage sig af en række af foreningens aktiviteter. I forbindelse med modeshowet var det naturligt nok en række af byens tøjbutikker, der stod for arrangementet, og det blev med Casper Juhl fra Din Tøjmand som tovholder.

I løbet af ugen op til eventet blev vejrudsigten studeret flere gange dagligt hos arrangørerne, og det så lovende ud med tørvejr og endda også med en vis lovning på solskin. Glimrende, og sådan blev det da også.

Foran Diagonalkroen var der linet op med et podie til de mange store, små og lidt ældre modeller, og det var GHE-formand Hanne Lund, der fik æren af at være konferencier til modeshowet – en opgave den kvikke unge dame løste med både stor faglig viden og charme.

Museum Give var blandt de første, der indtog catwalken, blandt andet med de her charmerende børn på podiet. Foto: Jim Hoff

Dejligt alsidigt program

Udover de klassiske indslag fra tøj- og modebutikkerne, så vi også byens nye cykelhandler, danbolig, Imerco, Kop & kande, Cliniq La Vie, Blomsterværkstedet Birkebæk, Museum Give og Give Bog & Leg på scenen. Herligt, og ganske forfriskende – og det faldt altammen i god smag hos det stærkt fremmødte publikum.

Humøret blev da heller ikke ringere af at mange af modellerne på den røde catwalk havde gaver med til publikum, som de rundhåndet kastede ud fra scenen. Derudover satte Lasse fra kroen personlig rekord for flest gåede skridt på en time, idet den venlige unge med gik rundt og skænkede gratis kaffe op til gæsterne -og en iskold Pepsi Max til avisens udsendte modereporter.

Dennis fra SØ Cykler i Østergade var også på podiet med et godt cykeltilbud. Foto: Jim Hoff

Blev den succes man havde drømt om

Seancen tog i alt 70 minutter, og det gik rigtig fint og lige efter arrangørernes manuskript. Det var da også en tilfreds modeshowstovholder, Casper Juhl, der selv gik model, som efter showet udtalte sig til den lokale modepresse.

-Dejligt at det sådan en fin formiddag med godt vejr og det hele. Det er jo altafgørende, Havde det stået ned i stænger var der nok ikke kommet et øje, men nu blev det den succes, vi havde håbet på. Vi er superglade fort den flotte opbakning fra både de butikker og andre instanser, der kunne deltage og fra publikum, der mødte frem her i dag. Når det går sådan her, så er det bare en fornøjelse at arbejde med, konstaterede Caper med et stort smil.

Casper Juhl fra Din Tøjmand var tovholder på modeshowet sammen med en række kolleger fra tøj/modebutikkerne - og han var også selv på scenen som model. Foto: Jim Hoff

Stor ros til den meget aktive handelsstandsforening

Avisens udsendte talte med en god håndfuld publikummer, og de udtrykte over én kam stor respekt overfor det flotte arbejde handelsstandsforeningen gør i Give og for det meget høje aktivitetsniveau, som foreningen leverer.

Det var også herligt at se, hvordan både museet og Sportigan havde tager nogle børn med som modeller – børn på catwalken, det er bare noget der virker, og sådan var det også i dag. Generelt er det en superfin ide med velkendte lokale modeller på den røde løber – for det er bare noget, folket kan relatere til.

Efter det veloverståede modeshow kunne borgerne gå ud i butikkerne og udfylde kuponer, hvor man kunne vinde gavekort til GHE for sammenlagt 10.000 kroner – og samtidig udnytte nogle af de mange fine tilbud, der blev lanceret fra scenen denne rigtig fine dag på Torvet i Give.

 Du kan se en masse foto fra modeshowet lige HER

Publikum havde en rigtig god dag på Torvet i det fine sensommervejr. Foto: Jim Hoff